Két kamaszfiú és egy egyedülálló anya

Két kamaszfiút nevel egyedül egy Nógrád vármegyei településen Andrea. A párja elhagyta, másra nem számíthat, így egyedül kell fenntartania a családot.

Andrea az önkormányzati közmunkaprogramban dolgozik. Az itt keresett 87.000 forintból, valamint a családi pótlékból próbálja megoldani a család megélhetését. Két kamaszfiú mellett ez nem könnyű, egyre több lemondással jár, a tágabb család sem tudja őt ebben támogatni.

Andrea gyenge immunrendszere miatt gyakran betegeskedik, emellett folyamatosan magas a vérnyomása. Fiai 17, illetve 15 évesek. A nagyobbik fiú Gergő, szakmunkásképzőben tanul, a box a szenvedélye, amiben mindössze egyre romló látása zavarja: sürgősen szemüvegre vagy kontaktlencsére van szüksége. Öccse, Arnold, szintén boxol. Enyhe gerincferdülése ellenére ügyes, kitartó, bár leromlott anyagi helyzetük miatt a gyógytornát, úszást sajnos egy ideje abba kellett hagynia.

Amire szükségük van: Elsősorban anyagi támogatásra (bankszámla van). Gergőnek szemüveg kell, Arnoldnak gyógykezelésekre van szüksége. Emellett ruhákat, élelmiszert és tisztítószereket is szívesen fogadnak.

Méreteik:
Gergő: ruha M-L, cipő 41-es
Arnold: ruha M, cipő 40-es.

Andrea kedves, nyitott, szorgalmas nő, aki nagyon szeretné megadni fiainak legalább azt a minimumot, ami a mindennapokhoz, a férfivá válásukhoz szükséges. Egyedül ez nagyon nehéz, de bízik abban, hogy kemény munkával sikerülhet, minden támogatást hálásan fogad.

Scroll to Top