Szerény körülmények között neveli két kicsi gyermekét a fiatal édesanya

Mesi Zala vármegye egyik nagyvárosában neveli két kisfiát édesanyjával közösen egy 1,5 szobás kis házban. A ház saját tulajdon, összkomfortos. A padló nagyon rossz állapotban van egy csőtörés miatt. A falak vizesednek, hiányzik a szigetelés. Tető- és ablakcserére is szükség lenne.

A rezsit a nagymamával, Mesi édesanyjával közösen fizetik, aki rokkantsági nyugdíjat kap, és emellett egy iskolában takarít. Egy kisfiú édesapja sem él velük, de fizetik a gyerektartást. Kiadásuk havonta közel 170 ezer Ft-ra tehető.

A nagyobbik fiú, Domi 9 éves, asztmás, a kisebbik, a 4 hónapos Dani szerencsére egészséges. Mesi dongalábbal született, fodrászként végzett, de sosem dolgozott a szakmájában. Immáron 10 éve egy közeli gyárban dolgozik.

Amire szükségük van: tartós élelmiszer (liszt, cukor, étolaj stb.), zöldség, gyümölcs, tisztítószerek, tisztálkodószerek, fürdőszobába fali fűtőtest, nyílászáró csere.

Dominak (9 éves): ruhanemű (140-es), cipő (34-35-ös), alsónemű, játékautó, focilabda.

Dani (2023. decemberében 4 hónapos): tengervizes orrspray, Espumisan csepp, Dentinox gél, Biogaia Baby, Milumil Nutri Biotik tápszer 0 hótól, törlőkendő, fürdető, pelenka.

Nagymamának: új szemüveg.

Mesi él-hal a fiaiért és nagyon szeretne nekik egy biztonságos, vidám gyerekkort biztosítani szerény körülményeik ellenére is. Minden segítségért végtelenül hálás és hisz abban, hogy apa nélkül is szerető kis családban tudja nevelni gyermekeit.

Scroll to Top