A súlyos vérszegénység sem gyűrheti le a szorgalmas édesanyát, aki csak a gyermekeiért él

Andrea egy 27 éves egyedülálló édesanya, aki egy Zala vármegyei városban neveli hét éves kisfiát és három éves kislányát. Kisfia második osztályba jár és nagyon jó tanuló, kislánya pedig már óvodás.

Andrea rendkívül sovány, pajzsmirigy túlműködéssel és erős vashiánnyal küzd, vérszegénysége miatt évente vért kell kapnia, testsúlya 42 kg. Betegsége ellenére szorgalmasan dolgozik és egyetlen célja az, hogy gyermekeit biztonságban el tudja tartani. Jelenleg alkalmi munkákat vállal pincérként, illetve drogériában címkézőként. Nagyjából 80-100.000 forint bevétele van a családi pótlékon kívül. Egy önkormányzati összkomfortos bérlakásban élnek, amelynek fenntartása összesen 73.000 forintba kerül. Két szoba, konyha és fürdőszoba található a lakásban.

Andrea közgazdasági iskolában tanult, de nem érettségizett le. Már az iskola alatt is sokat kellett dolgoznia a megélhetésért, jelenleg is éjjel-nappal dolgozik. Amikor nincs otthon, édesanyja tud segíteni neki a gyermekek felügyeletében, de anyagi támogatást sajnos nem tud nyújtani. A gyermekek édesapja nem segít. Andrea kitartóan dolgozik, és esze ágában sincs feladni a megélhetésükért folytatott küzdelmet.

A család örömmel fogadna élelmiszereket, tisztálkodó szereket és vitaminokat. A mosógépük sajnos tönkrement, így arra is szükségük lenne. Tv-készülékük nincs, telefonjuk már rossz állapotban van. A tanuláshoz laptopot is szívesen elfogadnának.
A kislány örülne egy pótkerekes, a kisfiú pedig egy kétkerekű biciklinek. Andrea a pénzadományokat csekken tudja fogadni.
A család ruha adományt is szívesen elfogad. A kisfiú mérete: 128-as méret, 32-es cipő. A kislány mérete: 104-es méret, 26-os cipő. Anyuka mérete: XS, 38-as cipő.

A kedves, visszafogott és dolgos anyuka hálás szívvel fogad minden olyan adományt, ami könnyít a család jelenlegi helyzetén.

Scroll to Top