Levél Gábor ágyával kapcsolatban

Kedves Önkéntesek!

Ígértem, hogy írok Önöknek!

Az ágy pénteken megérkezett Gáborhoz.

Illetve átutaltam 50ezer forintot is a családnak, mert ennyi jött össze pluszba, aminek nagy nagyon örültek.

Nagyon megható volt nekem a család története, és mindenképpen szerettem volna segíteni nekik. Korábban a Nők lapjában olvastam az Önök kezdeményezéséről. Ott bemutattak egy családot, ahova 6 év után végre visszakötötték a vizet, egy borsodi faluban. Nagyon meghatott a cikk, így kerestem rá a weboldalra péntek késő este, és másnap már meg is írtam a nyíregyházi praxisközösségünk zárt csoportjába az elképzelésem, természetesen mindenki egyetértett. Majd kiterjesztettem a Szabolcs megyei fogorvosok zárt csoportjába, ahol a megyei vezetünk Dr. Karászi Zsolt nagy örömmel fogadta a kezdeményezést. Így gyűlt össze a 175ezer plusz 50 ezer forint két nap alatt.

Természetesen nem hagyhatom ki a Pro klinimed kft-t sem, ahol a tulajdonos Cser Noémi olcsóbban ideadta az ágyat és biztosított még egy decubitus matracot is, illetve ágyneműt, ruhaneműt is vittek a családnak. Ezt a tulajdonosnő îrta a levelében hozzám:

Kedves Viktória, köszönöm az utalást, az összeget jóváírták a számlánkon. Kollégánk ezt a képet tudta készíteni, nem nagyon volt hely, talán ha Gábor benne fekszik az ágyban lehet majd jobb képet csinálni. Küldtem kollégámmal ágyneműt és takarót, remélem, melegíti majd kellően a Fiatalembert. Kollegám azt mondta, lehetne emberséget tanulni ettől a családtól. Úgy vártak ra, hogy letakarították a havat a járdáról és leterítettek egy szőnyeget, hogy ne csússzon el. Fantasztikus emberek, rettenetesen nehéz körülmények között. Örülök, hogy kicsit részt vállalhatunk a nehézségeik enyhítésében. Köszönöm, hogy ezt lehetővé tette nekünk. Szép hétvégét kívánok! Köszönettel Noémi 

Úgy gondolom ezt megoszthatom Önökkel.

A másik nagyon szép dolog amit az anyagbeszerzőnk ígért Dentanet kft, hogy küld a család részére.

Én megígértem a fiúnak hogy ha jobb idő lesz, és a járványhelyzet engedi meglátogatjuk őket a praxisvezetőnkkel Dr. Lengyel Viktóriával.

További szép estét kívánok Önöknek!

Üdvözlettel
Dr. Kugler Viktória

Scroll to Top