„Hinni kell, küzdeni és jól dönteni!” – Levél egy családtól

Drága Angyalok!

Halás szívvel köszönjük, hogy a legrosszabb időszakban felkaroltatok bennünket. Annyi küzdelmes nap és megannyi átsírt éjszaka után, minden reményt elveszítve… Esélyt kaptunk arra, hogy felkerülhessünk az oldalra, és így kilábaljunk a nehézségekből és egy stabilabb, nyugodtabb életet élhessünk.

Ezért örökké hálásak leszünk, minden erőmmel azon leszek, hogy én is segíthessek másoknak, s a gyerekeknek is ezt tanítom. Nagyon sokat köszönhetünk az oldalnak! Visszarázódtunk a helyes útra és mindent elkövetünk, hogy azon is maradjunk. Igyekeztünk minden segítséget úgy felhasználni, hogy az hosszú távra kihasson. Nem csak 1 hétre előre gondolkoztunk, hanem alapos megfontolással messzebbre néztünk.

Ha valaki jól használja fel az itt nyújtott segítséget, örökre megváltozhat az élete. Hinni kell, küzdeni és jól dönteni! Rengeteg csodálatos ember van, aki önzetlenül segít a bajban! Hálásak vagyunk nekik! Ők igazi angyalok! És talán nem is tudják, hogy milyen sokat adnak a segítségen túl: hitet, bizalmat, esélyt egy új életre!

Nem tudom elégszer elmondani: Hálásan köszönjük!

Scroll to Top