Sürgősen albérletre van szüksége a 4 fős családnak, ahol mindenki betegséggel küzd és az édesanya nem tud dolgozni autista fia mellett

Az 51 éves édesanya, Melinda két fiával és élettársával, Jánossal él Csongrád-Csanád vármegye legnagyobb lélekszámú településén.

Melinda születése óta ápolja fiát, a 22 éves Albertet, aki autizmus és mutizmus (nem beszél) következtében állandó felügyeletet igényel. Az anyuka GYOD-státuszban van a fiúval, dolgozni nem tud elmenni. Az ő egészsége sincs rendben, vérnyomását még gyógyszerekkel sem sikerül normál tartományban tartani. A kisebbik gyermek, Áron 14 éves, az általános iskola 8. osztályát végzi éppen, továbbtanulás előtt áll, szíve szerint szakács szeretne lenni. Ő is kivizsgálások alatt áll, szintén vérnyomás problémák okán. Nagyon érdeklik a természettudományok, szerelés, misztikus dolgok, imád főzni.

A fiúk nevelőapja, János nemrégiben elveszítette a munkáját, egészségügyi okokra visszavezethetően. Több trombózison esett már át, a cukra az egekben van néha. A közeljövőben 1 hónapra kell kórházba vonulnia, műtét vár rá.

A család nemrégiben költözött el korábbi bérelt lakásából a jelenlegi albérletbe. Sajnos a kauciót nem tudták teljes mértékben kifizetni, így újra költözniük kell. Muszáj a városban maradniuk, mert mindenkinek itt vannak a kezelőorvosai, illetve Áron jövőbeni iskolája is itt helyezkedik el és János a felépülés után szeretne újra munkába állni, így mindenképp olyan helyen kell lakniuk, ahol van esélye munkát találni. A havi kiadások (albérlet, rezsi, gyógyszerek) kifizetése után alig marad ötük megélhetésére.

Minden támogatást hálás szívvel fogadnak, adományt bankszámlaszámra is tudnak fogadni. Tartós élelmiszert (cukormentes étrendet kell tartaniuk), ruha és cipőféleségeket is megköszönnek. Albert csak szabadidőruhát hord, de nagyon kellene neki egy télikabát, mérete férfi M-es, lába 40-es. Áron férfi L-es ruhát hord, lába 42-es.

A család minden tagja szeretne egészséges(ebb) lenni, vágyuk  kicsit gondtalanabb mindennapokat megélni a sok nehézségük közepette.

Scroll to Top