Költözés előtt a négy gyerekes édesanya, de nincs hova menniük


Borsodban él Jázmin 2 lányával és 2 fiával. Nehéz helyzetben van, élettársával nagyon megromlott a kapcsolata, gyakran veszekednek az ital miatt, válófélben vannak.


Jelenleg egy házat bérelnek, hideg víz és villany van. Szándékuk szerint heteken belül külön költöznek. A legkisebb lány 4 éves, epilepsziás és hiperaktív, ezért csak rövid ideig mehet közösségbe. A 13 éves nagyfiú sérült, jelenleg kórházban van, ami 40 km-re van a településtől. Jázmin nagy bánatára nem tudja látogatni fiát, mivel nincs pénze az utazásra. A két középső gyermek, 7 éves lánya, és 10 éves fia szerencsére egészséges. Jázmin varrónőként dolgozott. Most beteg kislányával otthon kell maradnia, munkát nem tud vállalni.

Bevételük 180.000 Ft, ebből kell fedezni a házbért, az ételt, ruházkodást, utazási költséget, a számlákat, a négy gyermek és a család összes kiadását.

Jelenleg a lakhatás megoldása a legfontosabb, de a költözéshez is segítségre lesz szükség. Pénzadományt csekken tudnak fogadni, mert nincs bankszámlájuk. A további kérés, hogy mire lesz szükségük, az nagy mértékben attól függ, milyen albérletet vagy lakást kapnak.

Jázmin kedves, de most nagyon lehangolt, szomorú. Csak abban reménykedik, ha külön költöztek, jobbra fordulnak a dolgok.


Jelige: „Szandra 20200720”

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube