Eszter januárban elvesztette párját, a temetés minden pénzüket elvitte


A 38 éves Eszter elvált, élete nagyon fájdalmas periódusát éli. Élettársát 2021 januárjában vesztette el végstádiumú áttétes rákbetegség miatt.


Eszter Pest megyében él 12 éves fiával albérletben, egy pici családi házban. Szakács szakmunkás végzettsége van, dolgozott is a szakmájában és házvezetőnőként is. A mai nehéz körülmények miatt nincs lehetőség ilyen munkát kapnia. Jelenleg 4 órás főállásában takarít, de munka után még folytatja és két magánháznál is dolgozik. Illetve folyamatosan keresi az új lehetőségeket (most is visszajelzésre vár egy újabb állással kapcsolatban).

Ádám, Eszter fia 12 éves. A család jövedelme alig több mint 210.000 Ft a családi pótlékkal együtt, Ádám apja gyerektartást nem fizet. Az albérlet 125.000 Ft + rezsi, így alig marad pénz ételre, ruhára. Sajnos számla és bérleti díj hátralékuk is van.

A temetés kifizetése teljesen lenullázta őket (további kölcsönt kellett kérniük). Annyi pénzük se maradt, hogy februárra élelmet vehessenek maguknak.


Amire szükség lenne: pénzadomány (bankszámla van) az elmaradások kifizetésére és a február havi kiadásokra, ruha és cipő a gyermeknek (méretei: 164-es nadrág, M-es felső, 44-es cipő), tartós élelmiszer, krumpli, hagyma szalámi, hús (cukrot és lisztet az önkormányzattól kaptak), étkezési utalvány, egy mobiltelefon Ádámnak, hogy amikor az anyukája dolgozik, el tudja őt érni.


Eszter minden tőle telhetőt megtesz, hogy talpon maradjon ebben a nagyon nehéz helyzetben és biztosítsa fia jövőjét. Ehhez Ádám ad erőt neki.


Jelige: „Kétség 20210102”


Segíteni szeretnél? KATT IDE és regisztrálj!