Az első saját otthonban asztalra, székre, ágyra már nem jutott


Ági és férje hosszú, több mint 15 év albérletben eltöltött év után, Zalában vette meg a régóta vágyott saját családi házát, a család és otthont teremtő hitel segítségével. Viszont bútorra, ágyra, asztalra, székre, tűzhelyre és a ház rendbe hozatalára már nem futotta a 4 gyermekes családnak.


A házaspár 4 kiskorú gyermeket nevel. Az örökbefogadott Noémi 17, Erzsike 15 (ő most kezdte el a gimnáziumot), Marci 5, Attila a legkisebb alig múlt 2 éves. Mindannyian nagyon örültek az új háznak. Van villany, víz, a gáz most kerül bevezetésre.

Itt kényelmesen elférnek, és még Noéminek is tudnának külön szobát építeni, de szükség lenne falazó anyagra, festékre, járólapra.

Az édesapának van állása, egy gyárban dolgozik. Igaz kicsit messze, de szereti a munkáját. Jelenleg az ő fizetése és a családi pótlék az összes jövedelmük, ami 160 000 Ft. A kis Attila már 2 éves, ezért most Áginak is könnyebb lesz olyan munkát találni, amit a kicsi mellett is el tud végezni.

Vízdíj elmaradásuk van, ami 60 000 Ft és még az ügyvédi költség kifizetése is hátra van.


Amire szükség lenne: pénzadomány (bankszámla van), a gyerekeknek ruha, cipő és a kicsi Attilának még pelus és törlőkendő a bölcsibe. Járólap, falazóanyag, konyhabútor, tűzhely - a régi már nem biztonságos. Valamint csaptelepek, szekrények, ágyak, asztal, székek, konyhai eszközök, hűtő. Anyukának 38-as cipő, M-L-es ruha, apukának M-L-es férfi nadrág.


Ági és férje gyermekeiket szerető, őket jobb körülmények között felnevelni akaró, összetartó családszerető házaspár.


Jelige: „Kékrózsa 20200726”

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube