A tél előtt szeretne új ablakokat a 4 gyerekes, dolgos család


A család Baranya megyében, Pécsen él, 4 kiskorú gyermekével. A gyerekek 14, 13, 11 és 2,5 évesek. A családban mindenki egészséges.

Egy önkormányzati lakásban élnek, ami nagyon rossz állapotban volt, mikor megkapták. Rengeteg időt, munkát és persze pénzt kellett ráfordítani, hogy lakhatóvá válhasson. Az ablakok még mindig nagyon rossz állapotban vannak, cserére szorulnak.

A lakás komfortos, van víz, villany, fürdőszoba, mosógép, hűtő, kályha, és még internet is, amihez rendelkezésre áll egy asztali számítógép. A család jelenleg a kőműves apa alkalmi munkáiból él, az anya otthon van a legkisebb gyermekkel, egyébként varrónő.

A fiúk szeretnek focizni, a nagylány pedig korcsolyázni. Ruhaméretek: a 14 éves lány 38-39-es cipőt, 164-170-es ruhát hord, a 13 éves fiú 40-es cipőt, 164-152-es ruhát. Szívesen fogadnak ruhát a kisebbeknek is.

Egy dolgos család az övék, akik szeretnék kifizetni a 1,5 millió forintos adósságukat és egy saját családi házhoz jutni, hogy megteremthessék a gyerekeknek a megfelelő biztonságot.

Állandó munkát és biztos jövedelmet, a gyerekek neveléséhez, taníttatásához a megfelelő eszközöket, de leginkább pénzt szeretnének. A családnak van bankszámlaszáma.

Jelige: "Gyerekek 20200719"

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube