Munkát keres a bántalmazott édesanya

Stresszmentes életre és egészséges életkörülményekre vágyik a 44 éves Renáta, aki egyedül neveli 6 éves kisfiát, Eriket. Az éveken át kiszolgáltatott, fizikailag és verbálisan bántalmazott asszony máig feszültségben él.

Renáta és Erik, valamint 7 éves kiskutyájuk egy adóságokkal terhelt, 35 nm-es kis lakásban él, és jelenleg is pszichológiai, terápiás kezelés segít nekik feldolgozni a sorozatos abúzust. A lakáson sokmilliós jelzálog van, ezen túl Renáta évek alatt felhalmozódó közüzemi és egyéb tartozásokkal küzd. Volt párja több létfontosságú tárgyat is szétvert az otthonukban, ezért az azonnali renoválásra szorul, bár az anyuka saját kezűleg, amit tud megjavít, lefest – ez az egyik kritériuma ugyanis annak, hogy kisfia vele maradhasson.

Erik nagyon kreatív gyermek, szívesen rajzol, vág, ragaszt, gyurmázik, de sajnos magatartászavarokkal küzd apja agressziója és a gyakori krízishelyzetek miatt. Renáta egészsége sem az igazi: nem fertőző hörgőgyulladás miatt folyton köhög, ezen sokat ront a lakás rossz szigetelése miatti hideg.

Amíg exe el nem zárta a külvilágtól, a kereskedelemben dolgozott bolti eladóként, pénztárosként. Most munkát keres, mert korábbi munkalehetősége megszűnt. Szeretne anyaotthonba kerülni, lehetőleg vidéken, mert retteg volt párjától, aki halálosan megfenyegette.

Amire szükségük van: azonnali költözésben való segítség a veszélyeztetettség miatt! Jogi segítség és tanácsadás, mert a távoltartási végzés megszűnt volt párjával szemben. Anyagi támogatás a közüzemi tartozások rendezésére, munkalehetőség.
Szobabútor, szekrény, étkezőgarnitúra, fotelágy a kisfiúnak, anyukának sarokágy. Ruhaneműk, Renátának bélelt, meleg harisnyanadrág, tisztító és tisztálkodási szerek, Eriknek iskolai előkészítő munkafüzetek, készségfejlesztő, logikai felszerelések, puzzle, kutyaeledel.

Ruhaméretek:
Renáta: M-es méret, 36-37-es cipő
Erik, 6 éves: 128-as ruha, 32-33-as cipő

Renáta dédelgetett vágya, hogy Ausztriában élhessenek, ahol korábban már dolgozott pár hónapot. Ehhez szeretne segítséget kérni, lehetőleg szállással. Szeretné a nyelvet megtanulni, munkát vállalni, egyben elmenekülni a fájdalmas emlékek elől, hogy egy nyugodt, tervezhető életet élhessen a kisfiával, akit mindennél jobban szeret.

Scroll to Top