Gyászban, párja nélkül hozta világra fiát a fiatal édesanya

Komárom-Esztergom Vármegye egyik településén él Anita, kislányával és szeptemberben született kisfiával. Ezt az örömet már nem tudja megosztani párjával, mert kedvese egy autóbalesetben elhunyt. A gyász mellett anyagi problémák is sújtják a mindennapjait.

Nem várt veszteségek törték kerékbe egy szépreményű, egymást szerető és támogató család életét. A Közép-Dunántúlon, a Gerecse északi részén él Anita (33 év). Lakhatása rendezett, bár a körülmények nem a legideálisabbak. Szülei házában él kislányával, édesapjával és bátyjával. Édesanyja 2 éve hunyt el. A ház 3 részre van osztva, így lehetséges elkülönülni valamennyire. Fával fűtenek, a víz, villany be van kötve. A fürdőszoba egyelőre nincs készen, meleg víz nem áll rendelkezésre.

Anita 6 évig élt együtt élettársával nagy boldogságban. Anita rajong a fehér rózsáért, mindig ezzel kedveskedett neki szerelme, akit 2023 nyarán elütött egy autó és a kórházban már nem tudták megmenteni az életét. Anita egyedül maradt kislányával és újszülött kisfiával.

Anita gyászol, két gyermeke segít leküzdeni a mindennapok fojtogató magányát. Társa volt a kereső a családban, így súlyos anyagi gondjaik is lettek azon túl, hogy a kisbaba érkezésére szerették volna a házat is kicsit átalakítani, komfortosabbá tenni.

Jelenlegi bevételük 12000 Ft családi pótlék, a bátyja próbál segíteni alapélelmiszerekkel, hogy a kislánynak enni tudjon adni. Anita bátyja Ádám (38 év) súlyosan hallássérült, gyári munkásként dolgozik. Édesapjával csupán köszönőviszonyban vannak.

Kislányát (Kamilla 4 éves) nagyon megviselte, hogy elvesztette apukáját. Eleven kislány, nagyon sok figyelmet igényel.

Amiben támogatásra szorulnak: kislányának 104-110-es ruha, 25-ös cipő, Anita méretei: XL-es ruha, 40-es cipőméret. A babának pelenka.
Tartós élelmiszer, tüzelő, kályha is fontos lenne, mert tönkrement. Falra szerelhető szekrény, konyhai polc, számítógép, anyagi támogatás, melyet bankszámlán tud fogadni.

Scroll to Top