Felújításra szorul a sérült fiú otthona

Katalin Balassagyarmathoz közel, egy kistelepülésen él. Az asszonynak három gyermeke van, közülük a legkisebb fiúnak a születéskor hátracsúszott a nyelve. Mivel nem mutatott életjeleket, újra kellett éleszteni. Ennek során a beszéd- és mozgásközpontja is megsérült. Zoltán jelenleg 26 éves.

Az édesanya minden lehetőséget megragadott. A fiú fejlesztése érdekében nagyon sok időt töltöttek el gyermekgyógyászati klinikán, 12 éves koráig egy Nógrád megyei gyermekotthon fejlesztését vették igénybe, majd 2 éven keresztül jártak nevelési tanácsadóba. A fiú egészségéért folytatott küzdelemből az apuka teljesen kiszállt. 3 éve elváltak, azóta a volt férj nem támogatja a családot.
A fiú állapota határozza meg mindennapjaikat. Katalin nem tud munkába járni, mert fiának egész napos felügyeletre van szüksége. Sajnos a fejlesztések nem segítettek, Zoltán sem beszélni, sem járni nem tud.

Katalinnal él lánya is két kisgyermekével. Szilvi nemrég elvált, ezért költözött a picikkel édesanyjához.

Amire szükségük van: tisztasági és tisztálkodási szerek. Lakásfelújítással kapcsolatos minden segítséget örömmel fogadnak – akár anyagi támogatás formájában (kb.2-300.000 Ft), akár mesterember segítségét: a járólapot cserélni kellene, a nyílászárók rosszul szigetelnek, a fürdőszoba is felújításra szorul.

Ruhanemű:
Szilvi: XXS-es ruha, 39-es cipő
Benjámin 3 éves: 104-110-es ruha, 24-26-os cipő
Zsolt 2 éves: 104-es ruha, 23 cipő

Az édesanya mindent megtesz, hogy felnőtt fia életét komfortosabbá tegye és unokái ne szenvedjenek semmiben se hiányt. Számukra egy kis segítség is hatalmas előrelépést jelent.

Scroll to Top