Egyedülálló édesanyaként is hinni a jóban

Pest vármegyében, Budapesttől mintegy 20 km-re, szűkös körülmények között neveli Fanni az egyedülálló édesanya, három gyermekét.

Fanni korábban gerincsérvvel küzdött, emiatt nem tudott dolgozni.  Egy kis, 35 nm-es panellakásban élnek albérletben, melynek bérleti díja és rezsije a havi csekély bevételük több, mint felét elviszi. Kisfia, Simon nagyon szeret sakkozni és ügyes is benne. Az iskolában van lehetősége fejleszteni a tudását, de sajnos már a szakkört is nehezen tudják kigazdálkodni.

Fanni 8 általánossal rendelkezik, a COVID idején sajnos nem tudta a dajka tanfolyamot befejezni. Kereskedelemben szerzett tapasztalata van. Szeretne olyan munkát találni, ami mellett egyedülálló édesanyaként, feladatait is el tudja látni, hozni-vinni a gyermekeket az óvodába, iskolába.

Amire szükségük van: pénzadomány (bankszámlára tudják fogadni), tartós élelmiszer, ruhanemű, új albérlet (a jelenlegi helyen már a kezdeti ár dupláját kell fizetnie, de három gyermekkel nehezen talál új lehetőséget).

A gyerekek méretei:

Liza: 13 éves, 158-as (XS) ruha, 38/39-es cipő.

Simon: 8 éves, 140/146-os ruha, 34-es cipő.

Gréti: 5 éves, 116-os ruha, 31-es cipő.

Fanni él-hal a gyermekeiért, dolgos, szerető édesanya, aki nagyon igyekszik és hisz abban, hogy jobb körülmények között nevelheti fel gyerekeit. Minden apró segítség nagy öröm nekik!

Scroll to Top