Ciróka, maróka…

Zala vármegye egyik városában él ikerlányaival Edina. Férje agresszív viselkedése miatt elvált, így egyedül neveli kislányait, mely anyagi hullámvölgyekkel teli.

Edina egészséges, 38 éves nő, jelenleg egy összkomfortos, gázkonvektoros albérletben él kislányaival, a Nyugat-Dunántúlon. Férjétől elmenekült, a gyermekeit egyedül neveli a kezdetektől, az apa támogatása nélkül.

Bevétele jelenleg a GYES és a családi pótlék, mely 80.900 Ft.

Kiadása az albérleti díj + rezsiköltség, mely 140.000 Ft.

Edina dajka és pincér végzettséggel rendelkezik, dolgozott dajkaként, de jelenleg nem tud elhelyezkedni sehol, mert nehéz egyeztetni az anyaságot a munka világával. A kislányok 1 évesek lesznek szeptemberben.

Szükségük van: átmeneti/ tavaszi ruhákra, kabátkára, 4-5-ös méretű pelenkára, konyhai edényekre, tálakra, tartós élelmiszerre.
Elsősorban a pelenka fizetése okoz számára nehézséget, ebben szeretne segítséget kérni az édesanya. Bankszámlán tudja fogadni az anyagi támogatást.
Babajátékokat, ruhákat is elfogad nekik, jelenleg nincs a gyermekeknek játéka.

Ruhaméretük jelenleg 86-os, cipőt nem hordanak még, jelenleg 19-20-as méretű a lábuk.

Edina nagyon szeretne munkát találni a jövőben, amit gyermekei nevelése mellett tud végezni. Több munkahelyre beadta a pályázatát, de a gyermekeire hivatkozva elutasították.

A kialakult állapotot nagyon nehezen viseli, szégyelli, hogy nehezen tudja kislányait eltartani. Egyelőre egyedül nem megy, segítséget kér, hogy folytathassa.

Scroll to Top