A hegyen élnek másfél éves kisfiukkal szerényen, szeretetben

Zsófi, a férje, és a 18 hónapos kisfiuk, Ádi, egy 30 nm-es hegyi házban élnek Zala vármegyében. Amíg Zsófi a picivel volt otthon, csak a férj keresetéből tudtak gazdálkodni, ami nagyon kevés a három fős családnak.

A ház a sajátjuk, egy Zala vármegyei város mellett lévő hegyen áll. Víz, villany, fürdőszoba van, télen villannyal lehet fűteni. A városba csak kerékpárral tudnak bejutni, autójuk nincsen.

Bevételük hármuk számára eddig igen csekély volt. Zsófi férjének havi keresete kb. 220.000 Ft, amiből a házon lévő 60.000 Ft-os hiteltartozást minden hónapban becsülettel kifizetik, csak úgy, mint a számlákat. Más tartozásuk nincs, a maradékot pedig igyekeznek úgy beosztani, hogy szeretett, ivartalanított két kutyájuknak is megfelelő ellátást tudjanak biztosítani.
Zsófi most tudott visszamenni részmunkaidőben a régi munkahelyére, mivel Ádi el tudta kezdeni a bölcsődét. Arra számítanak, hogy így rendeződni tud az anyagi helyzetük. Addig viszont bármilyen segítség még jól jön, mert nagyon szűkösen élnek.

Amire szükségük van: tartós élelmiszer, tisztítószer, kutyaeledel, esetleg pénzadomány, melyet bankszámlára tudnak fogadni.

Zsófi ebben a nehéz helyzetben is igyekszik megtalálni a jót: derűs, pozitív gondolkodású édesanya, aki rajongásig szereti a családját. Támogatásunkkal még több reményt tudunk adni számukra.

Scroll to Top