A fiatal édesanya a végsőkig fog küzdeni lebénult férje oldalán

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Tokajtól mintegy 20 km-re fekvő kis községben él Nóri férjével és 2,5 éves kislányukkal.

Az ingatlan melyben élnek, a sajátjuk, a víz, áram, gáz be van vezetve. Gázkazánnal fűtenek, kevés bútoruk van, a nappalijuk üres, nincs kanapéjuk, étkezőasztaluk és székeik.

Nórinak 8 általános iskolai végzettsége van. Férje, Misi 32 éves, egy szerencsétlen motorbaleset következtében lebénult, emiatt teljes ellátásra szorul. Hamarosan hazaengedik a kórházból. Misi a baleset előtt hegesztőként dolgozott.

Nóri jelenleg még GYES-en van, férje táppénzt kap, de az is hamarosan lejár. Ezután bevételük csak az ápolási díjból fog állni, ami 39 000 Ft. Kiadásuk havonta nagyjából 100 000 Ft-ra tehető.

Amivel tudsz segíteni nekik: anyagi támogatás (bankszámlára tudják fogadni), tartós élelmiszer, ruhanemű, háztartási cikk, hintőpor, fürdető, vitaminok, törlőkendő, bútorok, a ház átalakításában segítség.

Kislányuk méretei: 98-as ruha, 26-os cipő.

Nóriék becsületes, bizakodó emberek, akiknek az életét ez a hirtelen baleset kettétörte. Nóri bízik benne, hogy kislányuknak mindettől függetlenül boldog gyermekkort tudnak biztosítani. Minden segítségnek rendkívül örülnek és nagyon hálásak érte.

Scroll to Top