A brilliánsan rajzoló kislányt szűkös körülmények között neveli egyedülálló édesanyja

A 12 éves Milla édesanyjával, Kingával lakik egy Zala megyei nagyvárosban.

Milla gyermekkora sosem volt egyszerű. Édesanyja korábban hosszú évekig külföldön dolgozott, addig édesapja nevelte. Miután Kinga hazajött, Milla édesapja elhagyta őket – ennek már több, mint 2 éve – és azóta sem látogatja a gyermekét. A kislány tanulási nehézségekkel küzd, de míg az édesapjával élt, számos traumán is esett át, melyek feldolgozásához és apja elvesztéséhez egyaránt szakember segítségére van szüksége.

Albérletben laknak, bevételük igen csekély: mintegy 216 000 Ft családi pótlékkal, tartásdíjjal és Kinga fizetésével együttesen. Kiadásuk kb. 160 000 Ft havonta (rezsi, hitel, melyet még 5 évig kell fizetniük).

Kingának több végzettsége és egy felsőfokú német nyelvvizsgája is van, jelenlegi munkahelyén azonban nehéz fizikai munkát is kénytelen végezni, szívesen munkát váltana.

Milla egy barátságos, állatszerető kislány. Nagyon szeret és igazán jól is tud rajzolni, több versenyen indult már alkotásaival. Rendkívül örülne neki, ha valaki komolyabban foglalkozna vele és megtanítaná professzionális szinten rajzolni. Ezenfelül hatalmas vágya, hogy lovagolhasson.

Amire szükségük van: tartós élelmiszer, pénzadomány (bankszámlára tudják fogadni), rajztanár, pszichológus, pszichiáter jelentkezése.

Milla mérete: L-es ruha, 38-as cipő.

Kinga igyekszik segíteni a kislányát és támogatni őt mindenben. Pozitívan áll a jövőhöz és bízik abban, hogy Millának egy boldog, békés életet tud megteremteni. Hálás minden segítségért.

Scroll to Top