A bántalmazott édesanya minden vágya a nyugodt vidéki élet

A fővárosban élő 40 éves Katalin, négy gyermek édesanyja egy bántalmazó kapcsolatból menekül el a saját és gyermekei biztonsága érdekében. Az új életüket gyermekeivel vidéken szeretné újrakezdeni.

Az édesanya 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezik, napi 6 órában takarít. Bevételükhöz emellett családi pótlék és a főállású anyasági támogatás tartozik.

Katalinék novemberben költöztek egy anyaotthon biztonságába, itt megpróbálnak megerősödni, hogy a kitűzött célt minél előbb elérhessék (1 évig maradhatnak). Az édesanya már beadta a válókeresetet és távoltartási végzést is kért.
Katalinnak szívproblémái vannak, melyre minden hónapban ki kell váltania a gyógyszert. Idősebb leánya most beutalót kapott a pszichiátriára.

Szentes környékén szeretnének új életet kezdeni egy új helyen, ami minden szempontból (óvoda, iskola, munka) megfelelő lenne.
Az édesanya talált is egy albérletet és most azon dolgozik, hogy összegyűjtsön 200.000 Ft-ot a kaucióra. (Az első havi lakbérre és rezsire már meg is lenne a pénz, ha a letét kifizetéséhez anyagi támogatást kapna.). Márciusig tartják neki a lehetőséget.

Amivel segíteni tudsz nekik: pénzadomány az otthon megteremtéséhez (bankszámlára tudják fogadni), ruhanemű, tartós élelmiszer, tisztítószer.

Méreteik:
Gábor: 146 cm magas, 37-es cipő.
Hanna: 134 cm magas, 33-as cipő.
Krisztián: 128 cm magas, 32-33-as cipő.
Mária: 116 cm magas, 27-28-as cipő.
Katalin, édesanya: 160 cm magas, 38-39-es cipő.

Katalin a gyermekeit mindennél jobban szerető és óvó édesanya, aki bízik abban, hogy hamarosan békében és nyugalomban élhetnek majd együtt. Minden apró segítségért végtelenül hálás, amivel meg tudja valósítani a célját.

Scroll to Top