A bántalmazott édesanya minden vágya a nyugodt vidéki élet

A négygyermekes, 40 éves Katalin, egy bántalmazó kapcsolatból menekült el a saját és gyermekei biztonsága érdekében. Az új életet mindenképpen vidéken képzelte el.

Az édesanya 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezik, jelenleg napi 6 órában takarít. Bevételükhöz emellett családi pótlék és a főállású anyasági támogatás tartozik. Katalinnak szívproblémái vannak, melyre minden hónapban ki kell váltania a gyógyszert. Idősebb leánya most beutalót kapott a pszichiátriára.
Ősszel költöztek egy anyaotthon biztonságába, itt megpróbáltak megerősödni, hogy a kitűzött célt minél előbb elérhessék. Az édesanya két műszakban dolgozott, beadta a válókeresetet és távoltartási végzést is kért.

Katalin egy rendkívül agilis édesanya, a fizikai és lelki nehézségek ellenére is megvalósította álmukat, nyár közepén költözhetnek. Új életet kezdenek egy új helyen, ami minden szempontból (óvoda, iskola, munka) megfelelő számukra. Az édesanya talált egy albérletet és munkalehetőséget is.

Amivel segíteni tudsz nekik: pénzadomány a biztos otthon megtartásához (bankszámlára tudják fogadni), ruhanemű, tartós élelmiszer, tisztítószer.

Méreteik:
Gábor: 146 cm magas, 37-es cipő.
Hanna: 134 cm magas, 33-as cipő.
Krisztián: 128 cm magas, 32-33-as cipő.
Mária: 116 cm magas, 27-28-as cipő.
Katalin, édesanya: 160 cm magas, 38-39-es cipő.

Katalin a gyermekeit mindennél jobban szerető és óvó édesanya, aki bízik abban, hogy hamarosan békében és nyugalomban élhetnek majd együtt, minden apró segítségért végtelenül hálás.

Scroll to Top